Gallery Colibri, Dorpsstraat 22 Noord-Sleen

wo 09 okt 2024

Eind vorig jaar zijn John en Nico aan de Dorpsstraat in Noord-Sleen komen wonen. Veel dorpsgenoten hebben vast al met hun kennisgemaakt, maar ze willen graag nog iets over zichzelf en over Gallery Colibri vertellen.

Hiervoor woonden John en Nico in Almere en waren op zoek naar een huis, weg van de drukte, waar ze konden wonen met daarbij genoeg ruimte voor hun hobby’s. Na 9 maanden zoeken en door Nederland gezworven te hebben, ontdekten ze dat Dorpsstraat 22 in Noord-Sleen te koop stond. Met deze mooie gerestaureerde boerderij en de bijgebouwen erbij vonden ze de plek waar dat allemaal mogelijk was en waarbij ze ook nog een galerie konden realiseren. Aan de boerderij is niets veranderd of verbouwd en ze voelen zich er helemaal thuis.

 

Nu ze beiden gepensioneerd zijn, is er meer tijd voor hobby’s. John is eerder werkzaam geweest in de gezondheidszorg en is graag bezig met muziek maken, zingen, songwriting en treedt af en toe op. Hij speelt piano en gitaar. Nico heeft eerder een decoratiebedrijf gehad, dat gespecialiseerd was in het maken van de seizoendecoraties van winkelcentra in heel Nederland. Het bedrijf De Vries decoraties is door zijn oudste zoon overgenomen. Nico’s grootste hobby is schilderen. Zowel Nico als John zijn gek op auto’s, vooral op de Engelse oldtimers Bentley en MG. Beiden houden ook van tuinieren, koken en bakken.

 

Alles in Gallery Colibri is van de hand van Nico. Zijn schilderijen zijn zeer divers met vooral dieren, o.a. paarden, pauwen met echte pauwenveren, maar ook vrije expressie. Wat de openingstijden betreft weten ze nog niet precies hoe ze dat aan gaan pakken. Nu ze gesetteld zijn, komen er wat rustige maanden aan en gaan ze hier rustig over nadenken. De Gallery is in ieder geval open op afspraak, tel. 06-22559730. De koffie staat klaar.

Terug

757434 bezoekers (1245820 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress