Informatieavond Volksfeest Noord-Sleen

12 dec 2023
Een grote opkomst gisteravond in Restaurant Wielens. Ruim 80 inwoners waaronder nieuwe inwoners en jeugd lieten zich informeren over het aanstaande Volksfeest dat gehouden zal worden van vrijdag 7 t/m zondag 9 juni 2024. Na een warm en enthousiast welkom woord van voorzitter Harm Hof is er aan de hand van een dia voorstelling een impressie weergegeven van voorgaande Volksfeesten. Het programma Volksfeest 2024 is gepresenteerd met als thema Film en TV. Onderdelen als tuinkeuring, optocht, straatversiering, kinderochtend, playback show, sportiviteit/zeskamp, dorpsspektakel met feestavond, stoelendans en touwtrekken staan op het programma.
 
Roelie Lubbers is druk bezig met het schrijven van een daverend stuk over, voor en door Noord-Sleen. Voor dit dorpsspektakel worden nog dorpsgenoten gezocht die houden van zingen, toneelspelen en of muziek maken. Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan op door een e-mail te sturen naar volksfeestnoordsleen@gmail.com. Voor alle andere onderdelen zal door de buurtverenigingen gecommuniceerd worden naar de bewoners toe. Maar je kunt natuurlijk ook altijd zelf de bestuursleden benaderen. Belangrijke noot: de feestavond op de zaterdagavond is alleen voor donateurs toegankelijk, er zal hiervoor geen kaartverkoop aan de tent plaatsvinden. Inwoners die nog geen donateur zijn kunnen zich nog opgeven via bovenstaand mail adres. 

De 9 bestuursleden van Stichting Volksfeest Noord-Sleen hebben er zin in, maar kunnen dit Volksfeest niet organiseren zonder inzet van de inwoners van Noord-Sleen. Spreek je buren, maak elkaar enthousiast, meld je aan, zodat we samen kunnen genieten van een fantastisch Volksfeest. 
Terug

711278 bezoekers (1171497 hits) sinds 13-4-2011
Powered by webXpress